advokat-mageli
Norwegian (Bokmål) 
Menu

Ny advokatfullmektig

04.09.2023
Sveinung
Det er en glede å meddele at Sveinung Lystrup Thesen i dag begynner som advokatfullmektig i Mageli
Advokatfullmektig Sveinung Lystrup Thesen kommer fra stillingen som eiendomssjef i Store Norske Spitsbergen Kulkompani AS på Svalbard. I sitt lange virke innen juss og ledelse i flere roller for Store Norske har han jobbet med anskaffelser/kontraktsrett, tvisteløsning, miljørett, konsekvensutredninger, kulturminner, grunneiendomsforvaltning og utvikling av bolig- og næringseiendom. Han har bred erfaring med å jobbe opp mot næringsliv, kommune, statlige etater og departementer, både innen kommersielle saker, samfunnsutvikling og statlige, strategiske spørsmål.
 
Tidligere har advokatfullmektig Lystrup Thesen jobbet med rettshjelp i felt for Flyktninghjelpen i Afghanistan, han har arbeidet som tolk og oversetter i russisk for Sysselmesteren på Svalbard og jobbet et år ved Norges ambassade i Moskva. 

Vi ønsker Sveinung Lystrup Thesen velkommen til oss og vi gleder oss til samarbeidet. 

CV Sveinung Lystrup Thesen


 

Relaterte nyheter

Sveinung
Ny advokatfullmektig
04.09.2023
2113%20Marianne%20Olss%C3%B8n-0003
Vår advokat Marianne Olssøn oppnevnt i nytt utvalg
30.08.2023
Flom
ERSTATNING FOR FLOMSKADER ETTER «HANS»
11.08.2023
_91K7894-2
Klima og miljø skal vektes 30 % i offentlige anskaffelser
07.08.2023