Eiendom og enterprise

Advokatfirmaet Mageli har en særlig anerkjent kompetanse innen fast eiendom. Firmaet har gjennom en årrekke bistått det store offentlige utbyggere som Statens Vegvesen og Bane NOR når de erverver rettigheter i forbindelse med utbyggingsprosjekter. Advokatfirmaet Mageli bistår også på grunneiersiden i alle spørsmål som har med fast eiendom å gjøre, og har gjennom mange år opparbeidet unik bransjekunnskap om forvaltning av fast eiendom. 
Advokatene i Mageli har bred erfaring i å bistå offentlige og private klienter i kommersiell utvikling av fast eiendom. Våre advokater bistår i alle faser av utviklingsløpet, fra finansiering og erverv av fast eiendom, gjennom regulering og forvaltningsmessige sider i et utviklingsprosjekt til gjennomføring og avslutning av bygge- og anleggsentrepriser. Når eiendommen er utviklet bistår vi i forbindelse med avhending eller utleie denne.
 
Et vellykket utviklingsprosjekt krever god tverrfaglig planlegging. Offentligrettslige rammebetingelser, skatte- og avgiftsspørsmål, finansieringsbetingelser og entreprisemodeller må avklares. Våre advokater er spesialister innenfor hvert enkelt felt, og bistår klienter i nøye sammensatte team som kan se helheten i et utviklingsprosjekt.
 
Vår plassering på tre forskjellige kontorsteder gir oss unik innsikt i eiendomsmarkedet på det sentrale Østlandet.
Kontakt oss
Navn
Firmanavn
Epost
Telefon
AvdelingEmne
Henvendelsen gjelder:

Vi lagrer informasjon om deg slik at vi kan kontakte deg og sende deg relevant innhold per epost. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om vår personvernpolicy her.

HAMAR

Østregate 23
Postboks 343
2303 Hamar

Tlf: 47 88 20 00 
Faks: 62 52 30 10

Lillestrøm

Torvet 3
2000 Lillestrøm


Tlf: 47 88 20 00 
Faks: 63 80 21 06

OSLO

Fr. Nansensplass 2
Postboks 1277 Vika 
0111 Oslo

Tlf: 47 88 20 00
Faks: 22 41 91 21

Følg oss

folg-oss-paa-facebook
folg-oss-paa-linkedin
Vår nettside bruker informasjonskapsler. mageli.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her