Advokat Mageli hjem
advokat-mageli
Meny

Offentlige kontrakter – aktuelle tema

24.03.2020
3849%20Kristian%20sh-49975%20FERDIG%20web
Vår advokat, Kristian Jåtog Trygstad, er en av redaktørene av Offentlige kontrakter – aktuelle tema, som lanseres i dag. Boken inneholder 14 innlegg hvor dyktige anskaffelsesjurister har skrevet om temaer de brenner ekstra sterkt for.
Vår advokat, Kristian Jåtog Trygstad, er en av redaktørene av Offentlige kontrakter – aktuelle tema, som lanseres i dag. Boken inneholder 14 innlegg hvor dyktige anskaffelsesjurister har skrevet om temaer de brenner ekstra sterkt for. Advokat Trygstad har skrevet om når oppdragsgiver kan – og ikke kan – stole på tilbudenes opplysninger om oppfyllelse av tildelingskriterier. Høyesteretts avgjørelse i Fosen-Linjen-saken viser at det er viktige begrensninger i oppdragsgivers adgang til å stole på tilbudene, og at disse begrensningene kan få stor betydning for gjennomføringen av anskaffelser.
 
Boken vil bidra med rettslige avklaringer, men et vel så sentralt mål er å bidra med praktisk veiledning, både ved gjennomføringen av anskaffelser og i tvister som oppstår i etterkant av disse. Advokatfirmaet Mageli fokuserer på høy faglig kvalitet i vår rådgivning, og vi er glade for at våre advokater deler spisskompetanse på denne måten. Vi håper og tror at denne boken vil være nyttig for alle som navigerer i et anskaffelsesregelverk som ikke alltid er like tilgjengelig.
 
Link til omtale: https://www.gyldendal.no/Faglitteratur/Jus/Juridiske-fag/Offentlige-kontrakter
 

Relaterte nyheter

Mageli%20morgen
Velkommen til digital kurskveld
18.11.2021
Stian
Ny advokatfullmektig
10.08.2021
Kriatian
Undersøkelseskommisjon etter hendelse i Trandumskogen
29.06.2021
Chambers
Chambers Europe 2021
18.03.2021