advokat-mageli

Trude Holmen

Advokat - partner - daglig leder

2113-trude-holmen-0111
Advokat Trude Homen har sitt faglige tyngdepunkt innen offentlige anskaffelser og kontraktsrett, herunder entreprise og IKT-kontrakter. Hun har siden 2003 jobbet med ulike anskaffelsesrettslige problemstillinger, og bistått med alt fra utarbeidelse og kvalitetssikring av konkurransegrunnlag til klagebehandling og tvisteløsning både innen klassisk forskrift og forsyningsforskriften.
 
Advokat Homen har forøvrig tung kontraktsrettslig kompetanse. Hun har inngående kunnskap om en rekke standardkontrakter, blant annet NS-kontraktene, SSA- kontraktene og ulike kontrakter for levering og montering av elektromekanisk utstyr, som AKB 88, NL/NLM og KOLEMO/KOLEMini.
 
Advokat Holmen har jobbet mye med kvalitetssikring av kontrakter i større bygge- og anleggsprosjekter og har bistått i en rekke kontraktstolkningstvister og sluttoppgjørstvister. Advokat Holmen er en ettertraktet foredragsholder og holder jevnlig kurs og foredrag innen kontraktsrett, kontraktsadministrasjon og offentlige anskaffelser.
 

Relevant arbeidserfaring

2014 -
2012 - 
2010 - 2012 
2008 – 2010 
2005 – 2008 
2003 – 2005 
2002 – 2003 
Daglig leder, Advokatfirmaet Mageli ANS
Partner, Advokatfirmaet Mageli ANS
Advokat, Advokatfirmaet Mageli ANS
Dommerfullmektig Hedmarken tingrett
Advokat, Advokatfirmaet Mageli ANS
Advokatfullmektig, Mageli & Co Advokatfirma ANS
Konsulent Hedmark Skattefogdkontor

Relevant utdanning

2005
2002 
Advokatbevilling
Juridisk embetseksamen, Universitetet i Oslo

Annet

2007
Karnov - medforfatter ny tvistelov
Kontakt oss
Navn
Firmanavn
Epost
Telefon
AvdelingMelding
Henvendelsen gjelder
Personvern
Vi lagrer informasjon om deg så vi kan kontakte deg og sende deg relevant informasjon via epost. Du kan trekke tilbake ditt samtykke nårsomhelst. Les mer om personvern her